Az Ön vizsgasora teljes kihasználtsággal üzemel?

Villám_Műszaki_Vizsga_Teljes kihasználtság

Ez a szerviz teljes kihasználtsággal üzemel…na és az Öné?

Ön is elgondolkozott már azon, hogy hogyan növelje műszaki vizsgasora kihasználtságát? Hogyan szálljon ki a “kötelező” árversenyből, mely csak rombolja a piacot?

Megmutatjuk Önnek, hogyan szerezzen új műszaki vizsgára jelentkező ügyfeleket, mindössze egy kávé áráért naponta! Mindezt úgy, hogy közben bebizonyítjuk az új ügyfélszerzéshez NEM kell részt venni az árversenyben!

A piac hatalmas. Ez tény. Havonta több ezer keresés történik a Google keresőben a műszaki vizsgáztatás kapcsán. Ahhoz, hogy ezeket a látogatókat megszerezzük jó helyre kell kerülnünk a találati listában. Ez viszont már nem olcsó. A verseny nagyon nagy, így sokat kell fizetni egy kattintásért. Ráadásul, ha nem vagyunk profik a Google Adwordsben ez akár kidobott pénz is lehet.

Hogyan szerezzen új műszaki vizsgára jelentkező ügyfeleket mindössze egy kávé áráért naponta?

100_százalék_garancia_ Villám_ Műszaki_VizsgaAzt mindketten tudjuk, hogyha Ön önállóan szeretne belevágni egy egyedi online kampányba, az Önnek a havi díjunk többszörösét jelentené, és senki sem vállalna garanciát arra, hogy Önnek ez a kampány megtérül. Ezzel ellentétben mi 100% garanciát vállalunk arra, hogy ez a szolgáltatás Önnek bőven megér havi 4.500 Ft-ot. Ugyanis ennyi a havi díjunk.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

Szolgáltatásunk két csomagban elérhető:

díjtablazat_villammuszakivizsga

Ön melyik csomagunkat választja?

Kiknek ajánljuk a “Light” csomagot:

  • Akik szeretnének új műszaki vizsgára jelentkező ügyfeleket szerezni. Szeretnék növelni vizsgasoruk kihasználhatóságát.
  • Akiknek fontos, hogy egy szakértelmet nyújtó oldalon hirdethetnek.
  • Akik megfontoltan döntenek, nem akarják feleslegesen “kidobni a pénzt az ablakon”. (Ezért is vállalunk 100% garanciát!)

Kiknek ajánljuk az “Extra” csomagot:

  • Akik a fenti előnyökön túl, szeretnének kitörni az árversenyből.
  • Akik tudják, hogy ma a legdrágább egy új ügyfelet megszerezni.
  • Akik elismerik, hogy a bizalomkeltés az egyik leghatékonyabb eszköz az új ügyfelek megszerzésére. (Ajánlási lehetőség az elégedett ügyfelektől).
  • Akik tudják, hogy ma mekkora kincs lehet, ha birtokolnak egy új ügyfélszerzési csatornát (Közvetlen visszahívási lehetőség).
  • Akik szeretnék növelni céges Facebook oldaluk követőinek számát.

További bónuszlehetőség: Amennyiben Ön érdekelt a fix idős szerződés megkötésében, ingyen ajándék bónusz hónapokkal lepjük meg! Hat hónap esetén a 7.-t mi fizetjük! Éves szerződés estén pedig 2 teljes hónap ingyenes megjelenést biztosítunk Önnek!

Nem vállal kockázatot…

Ugyanis mi 100%-ig biztosak vagyunk benne, hogy Önnek ez a szolgáltatás megtérül! Ezért is merünk nyugodt szívvel 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalni, ha a havi látogatottságunk nem érne el a 7.000 műszaki vizsgát kereső látogatást. Ha biztosan tudná, hogy a havonta legalább 7000-szer bemennek Önhöz, a vizsgasorára érdeklődni a  műszaki vizsgát kereső ügyfelek, az megérne Önnek havi 4.500 Ft-ot?

Hogyan szálljon ki a kötelező árversenyből?

Mindketten tudjuk, a piac egyik legnagyobb hibája a folyamatos árverseny A műszaki vizsga bázisok úgy érzik ez az egyetlen lehetőség, hogy beszálljanak a versenybe, új ügyfeleket szerezzenek. Hosszútávon azonban a folyamatos árverseny rombolja a piac minőségét, tönkreteheti a cégek likviditását. Velünk lehetősége van kiszállni az árversenyből! Hogy hogyan?

Nálunk az ár helyett/mellett bármilyen más versenyelőnyt reklámozhat! Legyen Ön a leggyorsabb, legyen Ön az, aki a legjobban odafigyel az ügyfeleire! Önnél kapnak az ügyfelek egy kis extrát a vizsga mellé, akár egy külső mosás-akár egy kávé jegyében? Hirdesse ezt meg nálunk!

Próbálja ki szolgáltatásunkat, akár csak 1 hónapig, szerezzen új műszaki vizsgára jelentkező ügyfeleket olyan vizsgaáron, ahogyan Ön szeretné!

A műszaki vizsgát kereső ügyfelek már itt vannak a honlapunkon! Szerezze meg Őket még ma!

Ideig eljutott az olvasásban? Akkor bizonyára érdekli Önt a műszaki vizsgás ügyfélszerző szolgáltatásunk…miért maradna le azokról az ügyfelekről, akik már itt vannak?

Hívjon most ezen a telefonszámon:

+36 70 420 9224

 

Segíthetünk? +36 70 420 9224